Σάββατο 20 Απριλίου 2024  13:44:01

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα την Τρίτη οι Κυρ. Μητσοτάκης – Σαρλ Μισέλ

Στήριξη στην ελληνική προσπάθεια για την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Καλοδεχούμενη αλλά αγνώστου εκτάσεως πρωτοβουλίας.


Τα ελληνοτουρκικά σύνορα θα επισκεφθεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκου Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Μάλλον σε κάποιο νησί του Αιγαίου και στον Έβρο κατά τις υπάρχουσες πρώτες πληροφορίες.

«Υποστήριξη των ελληνικών προσπαθειών για την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση στο έδαφος. Θα επισκεφθώ τα ελληνοτουρκικά σύνορα την Τρίτη με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter o Σαρλ Μισέλ.
Support for Greek efforts to protect the European borders. Closely monitoring the situation on the ground. I will be visiting the Greek-Turkish border on Tuesday with @PrimeministerGR Mitsotakis.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline