Σάββατο 20 Απριλίου 2024  05:37:34

Γιαννακάκη: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης παραβιάζουν..... διεθνείς συνθήκες. Απάντηση Γεωργιάδη- Καιλή.

Μέγα το κόστος του ΣΥΡΙΖΑ από την παλαιοκομμουνιστική-διεθνιστική θέση του να επιτραπεί η πλήρης είσοδος των μεταναστών στην Ελλάδα, με δικαίωμα να εγκατασταθούν όπου θέλουν.

Η πρώην Γενική Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά με ανάρτησή της στο twitter υποστηρίζει ότι: «Η παρεμπόδιση, πόσω μάλλον η αναστολή για ένα μήνα που ανακοινώθηκε προ ολίγου, της άσκησης του θεμελιώδους δικαιώματος του αιτήματος ασύλου συνιστά παραβίαση Διεθνών Συνθηκών και είναι παράνομη».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να μας πείτε τί νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνουμε τώρα στην απόφαση Ερντογάν να εργαλειοποιήσει τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες. Να τους αφήσουμε να μπουν; Αυτό λέτε;», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι Συριζαίοι να ζητήσουν συγνώμη από την ανθρωπότητα για την ντροπή της Μόριας πρώτα και μαθήματα να κάνουν αλλού», ήταν η απάντηση της ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Εύας Καϊλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline