Τρίτη 16 Απριλίου 2024  13:03:18

Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τα τουρκικά fake news για τον Έβρο

Σε ανακοίνωση του τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως υιοθετούνται οι τουρκικές δηλώσεις για νεκρό πρόσφυγα από ελληνικά πυρά.


Την ώρα που σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση καταρρίπτει καθημερινά με στοιχεία το όργιο προπαγάνδας και fake news που έχει ξεκινήσει από την Άγκυρα η οποία αφού ώθησε χιλιάδες εξαθλιωμένους πρόσφυγες προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, κουνάει το «δάχτυλο» στην Ελλάδα μιλώντας ακόμη και για νεκρούς, ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως υιοθετεί τις τουρκικές απόψεις.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως υιοθετούνται οι τουρκικές δηλώσεις για νεκρό πρόσφυγα από ελληνικά πυρά.

«Η είδηση για έναν νεκρό Σύρο πρόσφυγα από ελληνικά πυρά δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται» αναφέρει ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο την προσφυγική κρίση.
«Στα νησιά εκτεταμένα πογκρόμ κατά των προσφύγων, αλλά και αλληλέγγυων, εθελοντών και εργαζόμενων σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς. Έλληνες αλλά και ξένοι πολίτες κινδυνεύουν. Αποθήκες αλληλεγγύης, αυτοκίνητα, κατοικίες πυρπολούνται..

Η δημοκρατία, τα δικαιώματα και οι νόμοι που τα κατοχυρώνουν καταλύονται.

Η δικαιοσύνη ανύπαρκτη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, χειροκροτούμενη από τον Όρμπαν και τον Σαλβίνι πριμοδοτεί μέρες και νύχτες κρυστάλλων» αναφέρεται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ζητά να στηθούν «οδοφράγματα αλληλεγγύης. Να ορθωθούν κυματοθραύστες ενάντια στα απειλητικά κύματα του φασισμού».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline