Σάββατο 20 Απριλίου 2024  17:18:14

Νέα Υόρκη: Αυξήθηκαν στους 519 οι νεκροί στην «Ουχάν» των ΗΠΑ

ΗΠΑ: Θερίζει ο κορωνοϊός στη Νέα Υόρκη, 519 νεκροί χθες και μεγάλοι φόβοι για χιλιάδες νεκρούς, όπως στην Κίνα και την Ιταλία.

Οι νεκροί από την επιδημία του κορωνοϊού στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης ( την Πολιτεία με τη μεγαλύτερη δοκιμασία στις ΗΠΑ) αυξήθηκαν στους 519 , από 385 που ήταν προχθές, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.

Παράλληλα, ένας 17χρονος στη Νέα Ορλεάνη το δεύτερο παιδί που πέθανε από τον ιό στις ΗΠΑ

Άλμα κατέγραψαν και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, φτάνοντας τα 44.635, από 37.258 μέχρι χθες την ίδια ώρα.

Ο κυβερνήτης, έχοντας στον φόντο τις αυτοσχέδιες νοσοκομειακές κλίνες που έχουν στηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Τζέικομπ Κ. Τζάβιτς του Μανχάταν, είπε επίσης ότι ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται νοσηλεία διπλασιάζεται πλέον κάθε τέσσερις ημέρες, αντί για τρεις που ήταν μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Η Νέα Υόρκη μπορεί να δει την κορύφωση στη ζήτηση για νοσοκομειακές κλίνες σε τρεις εβδομάδες από τώρα, πρόσθεσε. Οι αρχές θα προσπαθήσουν να κατασκευάσουν άλλες τέσσερα προσωρινά νοσοκομεία ώστε να ανταποκριθούν στην αύξηση αυτή.

Ο Κουόμο ανακοίνωσε επίσης ότι παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων στην Πολιτεία για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι τις 15 Απριλίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline