Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  14:13:20

Με ποιές αλλαγές ανοίγουν την Δευτέρα Athens Mall, Golden Hall και Med. Cosmos

Σημαντικές πρωτοβουλίες σε θέματα προστασίας και υγιεινής επανεκκινούν από την Δευτέρα τα τρία εμπορικά της Lamda Development, The Athens Mall, Golden Hall και Mediterranean Cosmos.

Ανοίγουν ξανά τις πύλες τους την Δευτέρα 18 Μαΐου τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της χώρας μετά από ένα διάστημα δύο περίπου μηνών (σ.σ. είχαν κλείσει στις 13 Μαρτίου). Για την Lamda Development, η οποία κατέχει ηγετική θέση και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των οργανωμένων αγορών, καθώς στο χαρτοφυλάκιο της ανήκουν τα The Athens Mall, Golden Hall και Mediterranean Cosmos,η επανεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί με αυξημένα μέτρα πρόληψης για την υγεία και την ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων.

Μέτρα πρόληψης

Από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξουν τις πόρτες τους τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development (σ.σ. τα ωράρια παραμένουν τα ίδια) θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης χεριών στις εισόδους και σε κοινόχρηστους χώρους. Δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 20 Μαΐου, θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση και θα λειτουργούν συσκευές προμήθειας γαντιών μίας χρήσης, ενώ την επόμενη μέρα, Πέμπτη 21 Μαΐου, θα λειτουργούν οι θερμικές κάμερες.

Σε ότι αφορά στον κλιματισμό αυτός θα είναι προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, στους κοινόχρηστους χώρους. Οι τουαλέτες των τριών εμπορικών κέντρων θα απολυμαίνονται ανά 15 λεπτά ενώ συνεχής θα είναι και η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων.

Για τους εργαζόμενους έχουν προβλεφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας (πχ καθημερινή θερμομέτρηση) ενώ για τους επισκέπτες, στους οποίους συνίσταται η χρήση μάσκας, θα ισχύουν επίσης μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού ( διαρκής έλεγχος τήρησης αποστάσεων, ένας πελάτης ανά 20 τ.μ. κ.α.). Η χρήση των ανελκυστήρων θα γίνεται από ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους και για την μεταφορά εμπορευμάτων.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες θα παραμείνουν κλειστές, ενώ όσοι χώροι εστίασης δεν έχουν ήδη ανοίξει (κυρίως τα καφέ) θα επανεκκινήσουν στα εμπορικά κέντρα στις 25 Μαΐου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline