Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:28:16

Κόντρα χωρίς τέλος Κούγια- Νουλέζα για τη απαγωγή της Μαρκέλας

Την ίδια ώρα δεν έχει τέλος η κόντρα του Αλέξη Κούγια, δικηγόρου της οικογένειας της Μαρκέλλας με τον δικηγόρο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα.


Ειδικότερα ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση που του έγινε για εξωδικαστικό συμβιβασμό στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σε δηλώσεις του στον Statusfm 107,7 Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε «να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα, τον συνήγορο δηλαδή της 33χρονης και να τα βρουν» όπως του είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος επιμένει πως η πλευρά της 33χρονης «κοκκινομάλλας» του έκανε πρόταση ώστε να τα βρουν εξωδικαστικά, γεγονός το οποίο όμως αρνείται η άλλη πλευρά.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας είχε τονίσει πως όταν τον πήρε τηλέφωνο ο κ. Νουλέζας το Σάββατο του είπε τα εξής:
«Συγγνώμη είχα μια ένταση χθες, θα ήθελα να συναντηθούμε. Μου είπε ότι το Σαββατοκύριακό θα μιλούσε σε μια εκπομπή», τόνισε ο κ. Κούγιας επισημαίνοντας πως μετά από λίγη ώρα ακολούθησε το τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία με τον δικηγόρος της άλλης πλευρά συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα.
Τότε ο σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο ίδιος ξεκαθάρισε στον κ. Νουλέζα πως η υπόθεση δεν επιδέχεται εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Διαψεύδει ο Νουλέζας

Σε μια διάψευση «ναι μεν, αλλά» προέβη ο δικηγόρος της 33χρονης που απήγαγε την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο «MEGA Mag».
Ο Βασίλης Νουλέζας, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε οικονομική πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού προς τον συνήγορο της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξη Κούγια.

Την ίδια ώρα, ο κ. Νουλέζας, έκανε λόγο πως η εντολέας του, «νιώθοντας μεταμελημένη και μη αποδεχόμενη τις περισσότερες από τις κατηγορίες, επειδή γνωρίζει το κακό οικογενειακό περιβάλλον και τις άσχημες βιωματικές εμπειρίες της ανήλικης, είναι διατεθειμένη να επανορθώσει. Δηλαδή να αγοράσει ρούχα και βιβλία. Δεν έγινε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον κ. Κούγια».

Σε ότι αφορά τις δημόσιες καταγγελίες του κ. Κούγια, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλέφωνο από έναν επιχειρηματία που του πρότεινε να «τα βρουν» με την αντίπαλη πλευρά για να κλείσει η υπόθεση, ο δικηγόρος της 33χρονης, ήταν κατηγορηματικός. «Διαψεύδω τον Κούγια. Και διαφωνώ με την πρακτική ένας δικηγόρος να δημοσιοποιεί με αυτό τον τρόπο, αναζητώντας πρόσθετη δημοσιότητα, μια προκαταρκτική ιδιωτική συνομιλία, για να αποκομίσει κάποιο όφελος από την υπόθεση» σημείωσε.

Μάλιστα, ο κ. Νουλέζας, ισχυρίστηκε, ότι ο κ. Κούγιας είχε επικοινωνία με έναν παράγοντα του ποδοσφαίρου, χωρίς όπως είπε, αυτό να έχει σχέση με την δικαστική αντιπαράθεση.

«Ευρισκόμενος στην Αθήνα, είχα μια κοινωνικού τύπου συνάντηση με έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος κατά το παρελθόν είχε ένταση στις σχέσεις του με τον κ. Κούγια, ενώ σήμερα έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. Όπως συζητούσαμε με τον επιχειρηματία, του είπα ότι θα συναντήσω τον κ. Κούγια, κάτι που εντέλει δεν πρόλαβα να κάνω λόγω υποχρεώσεων. Τότε, ο επιχειρηματίας μου είπε ότι όταν μιλήσει μαζί του θα του πει ότι γνωριζόμαστε. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε στη συζήτηση τους. Ούτε παρότρυνα να τηλεφωνήσει, ούτε απαίτησα ούτε τίποτα. Έγινε αυτόβουλα η κουβέντα από τον επιχειρηματία» ανέφερε ο Βασίλης Νουλέζας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline