Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:22:28

Νέα δημοσκόπηση καταδίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στις 7 Ιουλίου η ΝΔ κλείνει ένα χρόνο στη διακυβέρνηση της χώρας, με τους πολίτες να αξιολογούν θετικά το έργο της κυβέρνησης σε ποσοστό 66,3%.

Μεγάλη δημοσκόπηση της GPO για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας φιλοξενήθηκε το Σάββατο στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Στις 19 μονάδες είναι η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη δημοσκόπηση της GPO για «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου, αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή το 41% των πολιτών θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, και το 22% ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν με 6% το ΚΙΝ.ΑΛ., 5,5% το ΚΚΕ, 4% η Ελληνική Λύση, και 2,5% η ΜέΡΑ 25.

Στις 7 Ιουλίου η ΝΔ κλείνει ένα χρόνο στη διακυβέρνηση της χώρας, με τους πολίτες να αξιολογούν θετικά το έργο της κυβέρνησης σε ποσοστό 66,3%. Αρνητικά και μάλλον αρνητικά κρίνει το έργο της κυβέρνησης το 30,6%.

Η χειρότερη μέχρι τώρα δημοσκόπηση για τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΝΕΑ, πέρα από ψαλίδες ποσοστών και δημοτικότητες.. Μεγάλα ρήγματα και μετακινήσεις στη ΝΔ. Ηδη 13,7% των ψηφοφόρων του Ιουλίου μετακινήθηκαν στο χώρο της ΝΔ.

-Και 'άλλες πέντε αιρετικές συμπεριφορές –ρηγματώσεις το 31,5% των εκλογών του περασμένου Ιουλίου, οι ποίες εξηγούν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει καθηλωμένος μόνο στο 20%, ο Αλ. Τσίπρας σε αποδοχή μόλις 26%, ενώ αρχίζουν να έχουν ανησυχητικές απώλειες υπέρ της Κυβέρνησης και του Κυρ, Μητσοτάκη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στοιχείο ότι θετικά και μάλλον θετικά κρίνει το έργο της κυβέρνησης ένα 41%, το οποίο το 2019 δηλώνει ότι είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline