Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:19:48

Mελετούν κυρώσεις στους παραβάτες «γλεντζέδες» στο υπουργείο Ανάπτυξης

Εναρμονισμένος με το όλο καταδικαστικό κλίμα κατά των ομαδικών συναθροίσεων και πανηγυρισμών, κατά δεκάδες μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, από τις διαρκείς δηλώσεις των μελών της Εθνικής Επιτροπής, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε ότι το ενδεχόμενο επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα πανηγύρια είναι ανοικτό.

«Τα ελεγκτικά κλιμάκια είναι κάθε μέρα στον δρόμο», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι εάν διαπιστωθούν αυτές τις ημέρες παραβάσεις, το αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι όπου παρατηρείται συνωστισμός και δεν τηρούνται οι αποστάσεις, με αποτέλεσμα να εξελίσσονται σε εστίες διάδοσης του κορωνοϊού, θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Ο κ. Παπαθανάσης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανασταλούν τα πανηγύρια εάν δεν τηρούνται τα μέτρα και παραδέχτηκε πως είναι δύσκολος ο πλήρης έλεγχος της εφαρμογής τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline