Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  06:42:19

Επικοινωνία Μητσοτάκη με πολιτικούς αρχηγούς

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, προχώρησε σε σειρά τηλεφωνικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων.


Τα μηνύματα που εξέπεμψε η Αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρη: Μονόδρομος η αποτροπή του Oruc Reis σε επιχειρησιακό επίπεδο από τη στιγμή που βρίσκεται στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Από το μέγαρο Μαξίμου πάντως εκδόθηκε μια πολύ λιτή ανακοίνωση χωρίς να αναφέρεται στις λεπτομέρειες της συζήτησης που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους Πολιτικούς Αρχηγούς για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και για τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης.
Σταθερή επιδίωξη του κ. Μητσοτάκη είναι η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και ο εποικοδομητικός διάλογος για τα εθνικά θέματα» αναφέρει το μέγαρο Μαξίμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline