Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  15:14:49

Τι θα γίνει με τα SMS και το λιανεμπόριο

Τα SMS στο 13033 θα συνεχίσουν να ισχύουν καθώς είναι πολλές ακόμα οι οικονομικές δραστηριότητες που παραμένουν κλειστές, απάντησε, ερωτηθείς σχετικά. Ερωτηθείς σχετικά επεσήμανε ότι επιλέχθηκε η 7 Ιανουαρίου που συμπίπτει με το άνοιγμα των σχολείων.

Με SMS στο 13033 θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια καθώς σύμφωνα με την κυβέρνηση κρίνεται επιβεβλημένη η διατήρησή του. Και αυτό γιατί πολλές από τις πτυχές της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας θα παραμείνουν κλειστές έως τις 7 Ιανουαρίου. «Τα SMS θα παραμείνουν καθώς οι τομείς της οικονομίας που είναι κλειστοί παραμένουν πολλοί», είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Πέτσας.

«Είναι σχεδόν βέβαιο. Τα SMS θα συνεχίσουν να ισχύουν γιατί όπως είδατε είναι πάρα πολλοί τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας οι οποίο θα παραμείνουν κλειστοί», εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανέβασαν ρολά 110 καταστήματα εποχικών ειδών σε όλη τη χώρα και η μετακίνηση των πολιτών γίνεται με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή «2».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline