Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:06:30

«Ξέφραγο» αμπέλι ο Κορυδαλλός: Κρατούμενοι έστησαν πάρτι ανήμερα των Χριστουγέννων

Ξέφραγο αμπέλι ο Κορυδαλλός – Κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν λαϊκά άσματα δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας για την μετάδοση της νόσου Covid-19.

Πάρτι έστησαν οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού χθες ανήμερα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, τραβούσαν βίντεο από το γλέντι τους και το ανέβασαν στη δημοφιλή εφαρμογή TikTok.

Στις εικόνες λοιπόν που βιντεοσκόπησε κρατούμενους των φυλάκων και στη συνέχεια ανέβασε στο Tik Tok φαίνεται ότι άλλοι συγκρατούμενοι του έχουν στήσει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χώρο που δεν παραπέμπει στο χώρο σίτισης του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Οι κρατούμενοι τραγουδάνε, πίνουν και χορεύουν λαϊκά άσματα δίχως να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας από την μετάδοση της νόσου Covid-19 ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο χώρο δεν υπάρχει ούτε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος για να επιβάλει την τάξη.
Για την υπόθεση διατάχθηκε Ένορκη Δοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) ενώ στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν τα κινητά, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline