Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:37:56

Το σενάριο για άνοιγμα μόνο των δημοτικών

Μπορεί λοιπόν το κυβερνητικό επιτελείο να επιθυμεί οριζόντιο άνοιγμα όλων των σχολικών βαθμίδων στις 11 Ιανουαρίου, ωστόσο μεταξύ των λοιμωξολόγων φαίνεται να επικρατεί το σενάριο για σταδιακό άνοιγμα με πρώτα τα δημοτικά.


«Η εισήγηση μας για τα σχολεία θα στηρίζεται στα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, ήδη η υπουργός μάς έχει παρουσιάσει πολύ κάλο σχέδιο για το πώς θα ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια, και μας διευκολύνει που κλείνουν οι υπόλοιπες δραστηριότητες, γιατί προτεραιότητα να ανοίξουν τα σχολεία.

Αλλά έχουμε μια σχετική πολύ αργή αποκλιμάκωση θα συζητήσουμε τουλάχιστον να ανοίξουν τα δημοτικά που είναι χαμηλότερου κινδύνου» , σχολίασε ο Νίκος Σύψας στον ΣΚΑΪ.
Διευκρίνισε ότι «δεν θέλουμε να εισηγηθούμε το άνοιγμα σχολείων και να πούμε μετά από μια εβδομάδα τώρα τα ξανακλείνουμε, αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο θέλουμε να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια και συνεχώς».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline