Τρίτη 16 Απριλίου 2024  21:54:24

Οι αναρτήσεις του Ηλία Μόσιαλου και η εγκατάσταση πάλι στην Ελλάδα

Τις τελευταίες ώρες έχουν προκαλέσει συζητήσεις οι αναρτήσεις του Ηλία Μόσιαλου στο Facebook, με ορισμένους να προσπαθούν να διαβάσουν πίσω από τις γραμμές των όσων γράφει.

Ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος με απόφαση του πρωθυπουργού είχε οριστεί εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε στις 30 Δεκεμβρίου την απόφασή του να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και αυτό αφήνει σε πολλούς περιθώρια να εικάσουν ότι αναμένεται να τοποθετηθεί σε κυβερνητική θέση, με τον ανασχηματισμό.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μόσιαλος για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάζεται, και να επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα:

Πολλοί συνδύασαν αυτή την είδηση με τον επικείμενο ανασχηματισμό και την πιθανή ανάθεση του υπουργείου Υγείας στον κ. Μόσιαλο. Τις συζητήσεις στο παρασκήνιο φούντωσε η ανάρτηση που έκανε χθες το απόγευμα ο καθηγητής. Περιλαμβάνει φωτογραφία από ένα γκράφιτι που απεικονίζει μια νοσηλεύτρια να σχηματίζει με τα χέρια της μια καρδιά και τον κ. Μόσιαλο να γράφει: «Αφιερωμένο σε όλες τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές της χώρας. Που μαζί με τους γιατρούς φροντίζουν τους δικούς μας ανθρώπους στα νοσοκομεία».

 Αν ο κ. Μόσιαλος όντως πάει στο υπουργείο Υγείας, είναι ερωτηματικό πού θα μετακινηθεί ο κ. Κικίλιας, ο οποίος πιστώνεται στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας την ευθύνη για το υγειονομικό σκέλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline