Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:55:58

Η κάθοδος στην Ουάσιγκτον ήταν οργανωμένη -Πώς την ενθάρρυνε ο Τραμπ: «Να είστε εκεί, θα είναι άγρια»

«Η απόφασή του να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του για να συγχωρήσει παρά να καταδικάσει τις ενέργειες των υποστηρικτών του στο κτίριο του Καπιτωλίου έχει δικαίως ενοχλήσει τους ανθρώπους στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Καταργήσαμε αυτές τις δηλώσεις χθες επειδή κρίναμε ότι η επίδρασή τους - και πιθανώς η πρόθεσή τους - θα ήταν να προκαλέσουν περαιτέρω βία. Μετά την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Κογκρέσο, η προτεραιότητα για ολόκληρη τη χώρα πρέπει τώρα να είναι να διασφαλιστεί ότι οι υπόλοιπες 13 ημέρες και οι ημέρες μετά την ορκωμοσία θα περάσουν ειρηνικά και σύμφωνα με τους καθιερωμένους δημοκρατικούς κανόνες», πρόσθεσε.

«Πιστεύουμε ότι οι κίνδυνοι να επιτρέψουμε στον Πρόεδρο να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι απλά πολύ μεγάλοι. Επομένως, επεκτείνουμε το μπλοκ που έχουμε στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram επ 'αόριστον και για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες έως ότου ολοκληρωθεί ειρηνικά η μετάβαση της εξουσίας», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline