Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:56:47

Μαξίμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων μετά τις 15 Φεβρουαρίου

Από χθες Σάββατο (6/2) και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 18:00 έως τις 05:00 το πρωί τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Χαλκιδική, με την κυβέρνηση να καθιστά σαφή την ετοιμότητά της ανά πάσα στιγμή να επιβάλλει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα αν η κατάσταση ξεφύγει.


Ο ίδιος ο πρωθυπουργός χθες δήλωσε ότι οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι δύσκολοι. Είναι σαφές ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.
Μέχρι τα δεδομένα να δείξουν ότι η πανδημία μπαίνει ξανά σε ύφεση, θα συνεχιστεί αυτή η τακτική του ακορντεόν με στόχο να αποφευχθεί όσο είναι δυνατόν το τρίτο κύμα και η πίεση στο σύστημα υγείας να είναι πάντα ελεγχόμενη, όπως αναφέρει και το MEGA.

Στην κυβέρνηση θα εξακολουθήσουν να δίνουν τον πρώτο λόγο στους ειδικούς και κάθε εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις για τα μέτρα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιλογή της κυβέρνησης είναι να προλαβαίνει τον ιό και όχι να τρέχει πίσω του και γι' αυτό θα λαμβάνονται μέτρα έγκαιρα και βέβαια αν χρειαστεί η ύστατη λύση θα είναι ένα ολικό lockdown.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline