Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:21:04

Δεύτερος ηθοποιός-σκηνοθέτης 37 χρονών, πρόκειται σύντομα να περάσει την πόρτα της ΓΑΔΑ.

Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ κατηγορούμενος για κατά συρροήν βιασμούς, μια άλλη «βόμβα» έρχεται να ταράξει τα νερά του καλλιτεχνικού χώρου.

Ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είχε περάσει και από το Εθνικό Θέατρο, έκανε κάποιες παραστάσεις ενώ είχε συμμετοχές και σε σήριαλ, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος που θα περάσει από την Αστυνομία και τα ανακριτικά γραφεία για υπόθεση βιασμού.
Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκεται στη ΓΑΔΑ κατηγορούμενος για κατά συρροήν βιασμούς, μια άλλη «βόμβα» έρχεται να ταράξει τα νερά του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην εισαγγελία έχει κατατεθεί ακόμα μια μήνυση που αφορά έναν 37χρονο ηθοποιό – σκηνοθέτη, ο οποίος εμφανιζόταν σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα

Οι εισαγγελικές αρχές, μετά τη μήνυση, έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, έτσι ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εις βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Δημήτρη Ανθη, ο οποίος έχει καταγγείλει βιασμό από τον 37χρονο, στην ηλικία των 22 ετών.

Επιπλέον, ο ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται στην καταγγελία – σοκ του Νίκου Σ. ο οποίος είχε πει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Λιγνάδη με σιδερένιο αντικείμενο. Ο Νίκος Σ. είχε πει ότι εκείνο το βράδυ, στο σπίτι του Λιγνάδη ήταν ένας ακόμη νεαρός και ο Λιγνάδης τους είχε αναγκάσει να βρεθούν σεξουαλικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline