Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:46:59

Σοκ από το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» -Αντιδράσεις για τις φιλο-τρομοκρατικές πορείες

Αποτροπιασμό εξακολουθεί να προκαλεί το πανό που ανήρτησαν διαδηλωτές, στο κέντρο της Αθήνας, υπέρ του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας, με αίτημα να μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το πανό έγραφε «Γεννήθηκα στις 17 Νοέμβρη», εμπνευσμένο από τον τίτλο βιβλίου του φυλακισμένου τρομοκράτη και ξεπερνάει το ανθρωπιστικό αίτημα για μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα σε άλλες φυλακές ή τα επιχειρήματα για «κράτος δικαίου», αφού «αγκαλιάζει» ένα φιλο-τρομοκρατικό σύνθημα.

Ας σημειωθεί ότι με αφορμή την απεργία πείνας του τρομοκράτη έχουν σημειωθεί πάνω από 400 επιθέσεις, από αντιεξουσιαστές και έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συγκεντρώσεις. Σχεδόν στο σύνολό τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν με δηλώσεις τους τα αιτήματα του τρομοκράτη της 17Ν, ενώ και ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει στάση και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Δ. Κουφοντίνα.
Η κυβέρνηση, με γραπτή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, δείχνει αποφασισμένη να μην υποχωρήσει και απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι δυνατόν ο εκτελεστής της 17Ν να έχει προνομιακή μεταχείριση και να παραβιαστεί η έννομη τάξη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline