Τρίτη 16 Απριλίου 2024  12:07:23

ΝΔ: O Δραγασάκης ας απαντήσει στις καταγγελίες Βαρουφάκη κι ας αφήσει τα ανέκδοτα

Ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε λόγο για «ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ - Βαρουφάκη - επιχειρηματικών συμφερόντων». Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στον Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ - Βαρουφάκη - επιχειρηματικών συμφερόντων», απαντώντας στις αναφορές του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «ενήργησε υπέρ του τσέχικου ΟΠΑΠ».

Στη δήλωσή του ο κ. Δραγασάκης αναφέρει ακόμη: «Ο Γ. Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του. Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως "χρήσιμο λαγό". Η αθλιότητα όμως δεν θα μένει αναπάντητη. Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ήδη καταγραφεί επίσημα σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, θα τη βρουν εκεί».

«Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα» απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

«Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας. Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα» προσθέτει η ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline