Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:34:54

Ο Τσίπρας... αθώωσε τον Παππά πριν ακόμα ξεκινήσει η προανακριτική

Για το σκάνδαλο Καλογρίτσα και την εμπλοκή του Ν. Παππά σε αυτό προεξόφλησε ο Α. Τσίπρας, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την κίνησή του αυτή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης προς τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό του, ώστε το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας να μην κινηθεί εκτός γραμμής. Ο Αλ. Τσίπρας πριν ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία απεφάνθη πως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του Ν. Παππά.

"Αυτή η κυβέρνηση όμως, έχει το θράσος να εγκαλεί διαρκώς τον ΣΥΡΙΖΑ για υποθέσεις σκανδάλων. Και να στήνει τώρα δεύτερο ειδικό δικαστήριο για υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς στοιχεία. Ο Μητσοτάκης όσο φθείρεται τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται (Καταστολή, συκοφαντία, fake news, ποινικοποίηση πολιτικής ζωής), ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αθωώνοντας εκ προοιμίου τον στενό του συνεργάτη.

Στην παρέμβασή του εκτίμησε πως "η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε τροχιά ταχείας φθοράς", στέλνοντας ταυτόχρονα μηνύματα και στο εσωτερικό του κόμματος για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει τα στελέχη και οι βουλευτές να ασκούν υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση.

"Το επόμενο διάστημα η δυσαρέσκεια θα εντείνεται. Δεν θα πέσει όμως η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο. Οι αντιδράσεις της κοινωνίας και η συντεταγμένη αντιπολίτευση από την πλευρά μας είναι οι κρίσιμοι παράγοντες" ανέφερε ο Αλ. Τσίπρας, σημειώνοντας πως "χρειάζεται υπομονή, επιμονή και Σχέδιο" . Και πρόσθεσε: "Επιλογή αντιπολιτευτικών στόχων σε σύνδεση με την κοινωνία, με κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο. Μεγάλη προσοχή στις δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις μας. Καραδοκούν να πιαστούν από κάθε μας λέξη. Να συνδυάσουμε την αυστηρή κριτική με συγκεκριμένες προτάσεις που αγγίζουν την κοινωνία ( π.χ. εμβόλια, άνοιγμα της αγοράς, σχολεία κλπ)".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline