Τρίτη 23 Απριλίου 2024  21:00:09

Γλυκά Νερά: Η ατάκα του Γεωργιανού στους αστυνομικούς που προκαλεί ερωτήματα

Ακόμα ανοικτή θιεωρούν οι αστυνομικοί την πιθανή εμπλοκή του 43χρονου Γεωργιανού στη ληστεία και αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εξετάζουν ο αστυνομικές αρχές. Αν και δεν δικαιώθηκε το σενάριο ότι μπορεί να υπήρξε τσιλιαδόρος στη ληστεία και γνώστης καλός της συμμορίας των ληστών και δολοφόνων στα Γλυκά Νερά.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν επιχείρησε να φύγει με πλαστά έγγραφα από τη χώρα μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων του Εβρου. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων, μαζί με τέσσερις συνεργούς του, στις 5 Μαρτίου στο Πικέρμι. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και συνεχίζεται η ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα "Καθημερινή" ότι ο Γεωργιανός τηρεί "αρνητική στάση" και δεν δέχεται να συνεργαστεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση "αφήστε με να το σκεφτώ", απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι του ζητούσαν να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τη ληστεία και το έγκλημα Γλυκά Νερά, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην υπόθεση.

Στο μεταξύ και ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, από μία απομακρυσμένη προσπάθεια αναγνώρισης με ηλεκτρονικό τρόπο αρχικά, δεν φαίνεται να μπορεί με πει με σιγουριά πως ο 43χρονος είχε συμμετοχή στο έγκλημα. Δεν αποκλείεται αυτή να γίνει και πίσω από τα... φιμέ τζάμια του δωματίου αναγνωρίσεων κατηγορουμένων αλλά και πιθανή φωνητική προσπάθεια αναγνώρισης, καθώς ο δολοφόνος της Καρολίνας ήταν εκείνος που μίλησε στους "ψηλούς" συνεργούς του σε μία γλώσσα που ο 33χρονος πιλότος δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline