Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:46:00

Η διαδήλωση των αρνητών του εμβολιασμού στην Αθήνα

Δεν ξεπέρασαν τους 4.000 και στις δύο πλευρές της πλατείας Συντάγματος οι διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Γραφικοί παλαιοημερολογίτες, φανατικοί των δύο άκρων, οπαδοί της βίας χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές.

Παλαιοί γνώριμοι από τα συλλαλητήρια κατά των Κυβερνήσεων Παπανδρέου- Σαμαρά, υπέρ του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του 2015 από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ακροδεξιών-ακροαριστερώνν συνάξεων εκείνα τα χρόνια. Σχολίασε σχετικά ο Αδωνίς Γεωργιάδης : «Αν κάνεις διαδήλωση να πεις ότι η Γη είναι επίπεδη, τι σχόλιο να κάνω; Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν κατά βάση μια αντικυβερνητική διαδήλωση, δεν έχω την αυταπάτη ότι ήταν ψηφοφόροι μας, ήταν άνθρωποι ακραίων πολιτικών χώρων. Πόσοι ήταν; Να πούμε 10.000 άνθρωποι ότι ήταν στην Αθήνα; 10.000 άνθρωποι εμβολιάστηκαν χθες. Μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ήταν μια μικρή σε μέγεθος αντικυβερνητική διαδήλωση» είπε δηκτικά ο υπουργός Ανάπτυξης για τη συγκέντρωση αρνητών του εμβολιασμού στο κέντρο της Αθήνας.

Προσέθεσε ότι «υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αρνητών του εμβολίου, που δεν μπορώ να πω τώρα τη φράση στην τηλεόραση, που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αν ο πρωθυπουργός έλεγε "απαγορεύεται να κάνετε το εμβόλιο", θα πήγαιναν όλοι να το κάνουν», ενώ προσέθεσε ότι «υπάρχει μια μεγαλύτερη ομάδα που φοβάται να κάνει το εμβόλιο και το σέβομαι, άλλος φοβάται το ύψος. Άλλο να φοβάται κάποιος τον Φεβρουάριο και άλλο τώρα που δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει το εμβόλιο. Πρέπει να πειστούν να μη φοβούνται» τόνισε.

Επενδύσεις και ανάπτυξη

«Είναι δυνατόν να έχει κυκλοφορήσει η έκθεση της Ε&Υ για τις επενδύσεις στην Ευρώπη, να έχουμε διπλασιάσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, να έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις επενδύσεις και να μην αναφέρεται κάτι στα Μέσα Ενημέρωσης; Επί ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσαμε να πουν μια επένδυση και δεν μπορούσαν να απαντήσουν. Τώρα με τόσες επενδύσεις κανείς δεν αναφέρει κάτι. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι πέρα από την γκρίνια και την μιζέρια, η οικονομία πάει καλά» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline