Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:26:16

ΝΔ: Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια - Σεξιστικό σχόλιο για Μαρία Σάκκαρη

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία μετά το tweet που έκανε η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη στο twitter, με αφορμή τη μη προβολή από πλευράς της ΕΡΤ προσπαθειών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κυρία Ελεφάντη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού.

— Άννα Ελεφάντη (@Anna_Elefanti) July 26, 2021

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline