Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:28:35

Πολλοί βουλευτές της ΝΔ με παράπονα στο Μαξίμου για τα χάλια της ΕΡΤ

Γκρίνιες και παράπονα, που διαρκώς πυκνώνουν για την πρωτοφανή κακοδιοίκηση στην κρατική τηλεόραση. Ανικανότητα κορυφής, νοοτροπία βολέματος για φαύλους κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ, ατάλαντους καριερίστες, απουσία οράματος καί σοβαρών ιδεών, αδυναμία για συντονισμούς, σπάταλες παραγωγές, κακές αντιγραφές, αποτυχία σε όλα τα είδη προγράμματος, μηδενικές τηλεθεάσεις κ.α.

Δεν περνούν απαρατήρητα τα παράπονα ή ακόµη και οι εκτός κεντρικής γραµµής πρωτοβουλίες που αναλαµβάνουν «γαλάζιοι» βουλευτές. Για παράδειγµα, αρκετοί εξ αυτών εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο µε τον οποίο κατάφεραν να εξασφαλίσουν ορισµένοι συνάδελφοί τους «εισιτήριο» για τη γιορτή της ∆ηµοκρατίας, ενώ εκείνοι έµειναν εκτός.

Ο Κ. Μπογδάνος ζητά την αποποµπή του επικεφαλής του αθλητικού τµήµατος της ΕΡΤ για τις διαδοχικές γκάφες των προηγούµενων ηµερών, ενώ την ίδια στιγµή ο Θ. Πλεύρης και µια σειρά συνοµιλητών του δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το ότι ουδείς -σε κεντρικό επίπεδο- έσπευσε να τον υπερασπιστεί για όσα του αποδίδονταν αδίκως σε ό,τι αφορά το ζήτηµα µε τον Γ. Αντετοκούνµπο.

Μετά την υπόθεση Πετρούνια, ξεσπάθωσαν κι άλλα κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.∆., που έκαναν λόγο για λανθασµένη διαχείριση. Είναι οι ίδιοι που όλο αυτό το διάστηµα κατηγορούσαν τη διοίκηση του Ραδιοµεγάρου για παντελή και άκρως επιδεικτική αγνόησή τους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline