Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:42:08

«Δεν υπάρχει εκτεταμένο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών για τα εμβόλια»

Σε ό,τι αφορά στα περιστατικά πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, που πληθαίνουν συνεχώς και ότι επεκτείνονται σε δέκα τουλάχιστον πόλεις και με ύποπτες διασυνδέσεις, με χρηματικές απολαυές εκατοντάδων ευρώ κατά περίπτωση και με άλλες και σκοτεινές, πολιτικές-κομματικές επιδιώξεις.

Όμως ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας σε αντίθεση με τις καταγγελίες αυτές κομμάτων, γιατρών και τοπικών παραγόντων επιχείρησε να υποβαθμίσει το θέμα σημειώνοντας ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει εκτεταμένο κύκλωμα.

«Έχει μεγαλοποιηθεί ένα θέμα μικρό, μεμονωμένο και περιορίζεται σε μια περίπτωση του Κέντρου Υγείας Παλαμά και δεν έχει πλοκάμια. Περίπου 6 εκατ. Έλληνες έχουν εμβολιαστεί και ο Παλαμάς έχει 33 περιπτώσεις που σχετίζονται με το πρόσωπο που έκανε τη λαθροχειρία. Δε βλέπουμε κάποιο εκτεταμένο κύκλωμα. Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της», επισήμανε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline