Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:26:52

Η χώρα δεν θα ξανακλείσει, δεν θα περιοριστεί η οικονομική δραστηριότητα

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, που αφορούσε στην αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας για τους επόμενους μήνες και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είπε πως αισθάνεται πολύ ασφαλής με την πρόβλεψη για 5,9% για το 2021, χαρακτηρίζοντάς το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσε να πετύχει η ελληνική οικονομία.

Στην συνέχεια μιλώντας για τα μέτρα που εξήγγειλε σημείωσε πως η πολιτική της κυβέρνησης είναι να δημιουργεί πλούτο και αυτός να μοιράζεται σε όλους τους Έλληνες. «Δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, υπάρχουν στάδια αβεβαιότητας», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως η χώρα δεν θα ξανακλείσει καθώς ό,τι κι αν γίνεται δεν θα υπάρξει περιορισμός της οικονομικής δραστηριότητας. Μιλώντας δε για τον εμβολιασμό είπε πως οι αντιεμβολιαστές θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους, καθώς είναι 12 φορές που επικίνδυνο να χάσει κάποιος την ζωή του εάν δεν έχει εμβολιαστεί. Παράλληλα σημείωσε πως θα επιστρατευθούν όλοι οι γιατροί προκειμένου να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες.

Ανέφερε ότι θα επιμείνουμε σε πολλά τεστ και για τη στρατηγική των εμβολιασμών είπε ότι χωρίς να αποκλείει τίποτα δεν είναι στις προθέσεις τους η επέκταση της υποχρεωτικότητας. «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις μου», ανέφερε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline