Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:01:07

Ανατροπή, καθώς θα συλλαμβάνονται όσοι μηνύουν εκπαιδευτικούς για τον εμβολιασμό

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνεται όποιος μηνύει εκπαιδευτικούς που τηρούν τα πρωτόκολλα. Να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία για γονείς που στρέφονται κατά εκπαιδευτικών με μηνύσεις επειδή ζητούν την τήρηση των μέτρων ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε σχετική παραγγελία προς τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Προηγήθηκε σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου που ζήτησε από τους εισαγγελείς σε όλη τη χώρα να διερευνήσουν και μάλιστα άμεσα αν οι ενέργειες αντιεμβολιαστών-αρνητών συνιστούν αξιόποινες πράξεις.

Από την Εισαγγελία δίνεται η εντολή στην αστυνομία να συλλαμβάνεται για ψευδή καταμήνυση όποιος βάζει στο στόχαστρο εκπαιδευτικούς που τηρούν τα πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι αντιεμβολιαστές-αρνητές έχουν απασχολήσει ήδη τις αρχές με εντάσεις σε σχολικά συγκροτήματα, με πιο πρόσφατη την περίπτωση του πατέρα μαθητή στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline