Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:40:32

Ξέσπασε ο Αδωνις για τους ανεμβολίαστους: "Κουράστηκα, δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις..."

"Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους ανεμβολίαστους. Οργισμένος και απηυδισμένος με τους ανεμβολίαστους πολίτες είναι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Και δεν το έκρυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Kontra ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το κράτος έχει κάνει ό,τι μπορούσε για να πείσει, ότι ο ίδιος προσωπικά κουράστηκε να προσπαθεί να πείσει τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν και με τον δικό του ξεχωριστό ύφος είπε:
"Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!".

Και συμπλήρωσε: "Από εδώ και μπρος, ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει "θέλω να εμβολιαστώ" ή "δεν θέλω" ... Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα!".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline