Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  06:40:12

Νταβός – Αναβολή για το καλοκαίρι λόγω της καλπάζουσας επιδημίας Όμικρον

Η μεταδοτικότητα της παραλλαγής Όμικρον και οι επιπτώσεις της στις μετακινήσεις καθιστούν αναγκαία την αναβολή της διεξαγωγής της διεθνούς συνάντησης του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου που πραγματοποιείται στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο.


Η διεξαγωγή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός αναβάλλεται για τις αρχές του καλοκαιριού λόγω των νέων συνθηκών που προκαλεί η εξάπλωση της μετάλλαξης Ομικρον, καθώς όπως αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση, οι επικρατούσες συνθήκες της πανδημίας καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή της διεθνούς συνάντησης δια φυσικής παρουσίας.

Παρά την εφαρμογή αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, η μεταδοτικότητα της παραλλαγής Όμικρον και οι επιπτώσεις της στις μετακινήσεις και την κινητικότητα καθιστούν αναγκαία την αναβολή της διεξαγωγής της διεθνούς συνάντησης του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου που πραγματοποιείται στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline