Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:15:28

Νέα πρόκληση του ψευδολόγου Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Αυτός είναι ο ελληνικός πολιτισμός»

Έκανε λόγο για 16 νεκρούς μετανάστες που βρέθηκαν νεκροί στην τουρκική όχθη του Έβρου, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι τους έστειλε στο θάνατο.

«Πυρά» κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Άγκυρας πριν αναχωρήσει για την Ουκρανία.
Ο τούρκος πρόεδρος, σε συνέχεια των ισχυρισμών του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, και της διάψευσης της ελληνικής πλευράς διά στόματος Νότη Μηταράκη, έκανε λόγο για 16 νεκρούς μετανάστες που βρέθηκαν νεκροί στην τουρκική όχθη του Έβρου, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι τους έστειλε στο θάνατο.

«Το να βλέπεις 12 ανθρώπους να πεθαίνουν από παγωνιά δεν είναι κάτι που μπορεί να το χωνέψεις εύκολα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βιώνουμε αυτή την εθιμική στάση της Ελλάδας. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι, των οποίων τρύπησαν τις βάρκες, και καταδικάστηκαν στο θάνατο» είπε και πρόσθεσε:
«Η βύθιση αυτών των φουσκωτών και η καταδίκη των ανθρώπων στο θάνατο είναι πολύ σημαντικά και δείχνουν ποια είναι η στάση της Ελλάδας απέναντι στους ανθρώπους. Δυστυχώς, αυτός είναι ο δείκτης του ελληνικού πολιτισμού. Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέμενε πάντα σιωπηλή σε αυτό το θέμα, όπως κι ο κόσμος το ίδιο. Δεν νομίζω ότι είναι πιθανό να αλλάξουν τις συνήθειές τους».

«16 οι νεκροί μετανάστες στον Έβρο»
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Sigmalive, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι βρήκαν άλλους τέσσερις μετανάστες νεκρούς στον Έβρο, κατηγορώντας και πάλι την Ελλάδα ότι τους απώθησε προς την Τουρκία και πέθαναν από κρυοπαγήματα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατών στην Αδριανούπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline