Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:08:45

Το ΚΙΝΑΛ φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση και όχι συμπλήρωμα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όταν ρωτήθηκε αν το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει κυβέρνηση συνεργασίας απάντησε: «...δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση, εμείς είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση αλλά κυβέρνηση με όρους πολιτικών προτεραιοτήτων και οι πολιτικές μας προτεραιότητες θα είναι τέτοιες που θέλουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τη χώρα μας να την κάνουμε καλύτερη. Όσο πιο ισχυροί είμαστε στις επόμενες εκλογές τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ελληνικός λαός μέσω του προγράμματός μας να ζήσει καλύτερες ημέρες», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ απέκρουσε τις ενστάσεις για την παρουσία της βουλευτού Ευαγγελίας Λιακούλη στα μπλόκα των αγροτών, λέγοντας ότι δεν είναι λάθος να μιλάς με τους αγρότες, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «λάθος» τα μπλόκα.

Κακό είναι το κλείσιμο των δρόμων
«Το να πας να ακούσεις τα αιτήματα των αγροτών δεν είναι κακό. Κακό είναι να θεωρούμε ότι το κλείσιμο των δρόμων είναι πρακτική. Δεν είναι πρακτική, θεωρώ ότι είναι λάθος να κλείσουν οι οδικοί άξονες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Λάθος από Σολτς και Μακρόν

Όσον αφορά την κρίση στην Ουκρανία, ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι είναι λάθος το γεγονός ότι ο Σολτς πήγε Ουάσινγκτον και ο Μακρόν Μόσχα, καθώς έπρεπε και οι δύο μαζί να επισκεφθούν Μόσχα και Ουάσινγκτον ώστε η Ευρώπη να έχει ενιαία γραμμή. Εκτίμησε πάντως ότι για το ουκρανικό θα υπάρξει πεδίο διαπραγμάτευσης κάτω από το τραπέζι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline