Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:31:23

Ρούλα και Μάνος ξόδευαν τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Χιλιάδες ευρώ τα χρέη σε λογαριασμούς

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία από τα χρέη που είχαν δημιουργηθεί στο... όνομα της σπιτονοικοκυράς από το ζευγάρι Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη.

Ένα πληρεξούσιο, μία στοίβα απλήρωτων λογαριασμών και τα έξοδα μιας κηδείας συνθέτουν το θολό τοπίο στη διαχείριση των χρημάτων της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που η Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου έβαζε την υπογραφή της στο πληρεξούσιο για τη διαχείριση των χρημάτων της από τον Μάνο Δασκαλάκη, άλλαξε η συμπεριφορά του ζευγαριού.

Γνωρίζοντας ότι κανείς δεν μπορούσε να τους καταγγείλει, αφού ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πλέον διοριστεί διαχειριστής των χρημάτων της 69χρονης, το ζευγάρι έπαψε να πληρώνει τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ της οικοδομής στην Πάτρα, ενώ «φτερά» φαίνεται πως έκαναν και μετρητά που έδωσε η ίδια η σπιτονοικοκυρά.

«Για παν ενδεχόμενο»

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε στο νοσοκομείο, η Ευγενία Κούτρα έδωσε στο χέρι χρήματα στη Ρούλα και τον Μάνο για παν ενδεχόμενο.

«Την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο να την παραλάβει, η σπιτονοικοκυρά έδωσε στη Ρούλα ένα πόσο που είχε για έκτακτη ανάγκη στο πορτοφόλι της. Δεν ξέρω πόσα χρήματα ήταν, 500 – 1.000 ευρώ; Πάντως της τα έδωσε στο χέρι και της είπε «κράτα τα για παν ενδεχόμενο»», ανέφερε στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς.
Ωστόσο, η 69χρονη κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα και το ποσό παραμένει άγνωστο που δαπανήθηκε.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, το ποσό αυτό σίγουρα δεν δόθηκε για την κηδεία της σπιτονοικοκυράς. «Όταν έφτασε η ώρα της κηδείας, το γραφείο τελετών ρώτησε τον Μάνο και τη Ρούλα ποιος θα αναλάβει τα έξοδα. Εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αναλάβουν» πρόσθεσε.
Όπως είχε υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη, για τα έξοδα κηδείας είχε βάλει πωλητήριο στα έπιπλα που είχε η 69χρονη σπιτονοικοκυρά στο διαμέρισμά της, κάτι που ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης αγνοούσε.

Η τελευταία ανάληψη σύνταξης

Διαφορετική είναι η τελευταία εξήγηση για την πληρωμή των εξόδων κηδείας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς μέσω του δικηγόρου της υποστήριξε πως τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την τελευταία σύνταξη της Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου.
Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία ανάληψη σύνταξης δεν έγινε τις ημέρες πριν την κηδεία ώστε να καλυφθούν έτσι τα έξοδα αλλά ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020.

Μυστήριο με τους λογαριασμούς

Το θέμα με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς αρχίζει ουσιαστικά το 2017, όταν δηλαδή μπαίνουν οι υπογραφές στο πληρεξούσιο και ο Μάνος Δασκαλάκης ορίζεται από την ίδια διαχειριστής των οικονομικών της.

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάνος Δασκαλάκης έγιναν συνολικές αναλήψεις ύψους 55.000 ευρώ με μέσο όρο των μηνιαίων αναλήψεων τα 1.279 ευρώ/μήνα.

Παράλληλα, τα χρέη στη ΔΕΗ για το διώροφο σπίτι στην οδό Μπιζανίου ξεπερνούσαν τις 15.000 ευρώ, με τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος που έφτασε τον Μάρτιο του 2022 να κάνει λόγο για ανεξόφλητο ποσό 502 ευρώ.

Στον από κάτω όροφο, δηλαδή τον 1ο –εκεί που ο Μάνος είχε φτιάξει το στούντιο ηχογράφησης και είναι στο όνομα του συζύγου της σπιτονοικοκυράς- το ρεύμα έχει κοπεί από τις 24 Αυγούστου 2021 για χρέη στη ΔΕΗ ύψους 7.960 ευρώ.
Στους κοινόχρηστους χώρους του διώροφου σπιτιού το ρεύμα έχει επίσης κοπεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2021 λόγω χρέους 6.100 ευρώ, ενώ υπάρχει ένα ακόμα ανεξόφλητο ποσό στη ΔΕΗ αξίας 518 ευρώ.

Συνολικά, οι οφειλές για το ρεύμα φτάνουν τα 15.080 €, ενώ υπάρχουν οφειλές και στους λογαριασμούς του νερού, συνολικού ύψους 1.030 ευρώ.
Έτσι πέρα από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας, αλλά και της σπιτονοικοκυράς, οι συγγενείς της ζητούν να γίνει έλεγχος για το ύψος των χρημάτων που ξόδεψαν Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου για προσωπικό όφελος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline