Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:36:05

Με μαχαίρια και γκλομπς πορτιέρηδες σε νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα- 5 συλλήψεις και 8 προσαγωγές.

Συλλήψεις πορτιέρηδων για μαχαίρια και γκλομπς σε νυχτερινά κέντρα και μη έκδοση αποδείξεων ήταν μεταξύ άλλων τα "λαβράκια" των αρχών κατά την διάρκεια ελέγχων στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Μαχαίρι και γκλομπς εντόπισαν πως είχαν κρύψει πορτιέριδες κατά την διάρκεια ελέγχων τους σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν και οκτώ προσήχθησαν κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε νυχτερινά κέντρα, που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 3 Ιουλίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν παράλληλα και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν 2 άτομα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνα ισάριθμων καταστημάτων, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η

Αρχή και διατάραξη ησυχίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και 3 πορτιέρηδες, γιατί είχαν κρύψει στον χώρο υποδοχής πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι ελέγχθηκαν συνολικά 8 κέντρα και 52 άτομα, ενώ προσήχθησαν 8 συνολικά.
Παράλληλα, σε ένα μαγαζί διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικού ποσού 1.000 ευρώ, ενώ βρέθηκαν και 6 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στον πίνακα προσωπικού.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline