Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:58:04

Ο εισαγγελέας φοβάται ότι το Κατάρ θα απαγάγει την Εύα Καϊλή. Ισχυρισμοί του συνηγόρου της

Ο συνήγορος της πρώην αντιπροέδρου υποστήριξε ότι το κλίμα απέναντι στην πελάτισσά του ήταν αρνητικό λόγω των πιέσεων από τα mediα.

Το αρνητικό κλίμα που αντιμετώπισαν οι συνήγοροι της Εύας Καϊλή στο δικαστήριο των Βρυξελλών επιβεβαίωσε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να έχει λάβει ήδη την απόφασή του, ενώ όπως υποστήριξε ο Βέλγος εισαγγελέας δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δημητρακόπουλος η πλευρά της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, ενώ πρότεινε την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.
Κίνδυνος απαγωγής

Την αντίθετη άποψη, να παραμείνει η Εύα Καϊλή προφυλακισμένη, εξέφρασε ο Βέλγος εισαγγελέας, ο οποίος έθεσε μάλιστα ζήτημα «απαγωγής» της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου από το Κατάρ.
Όπως είπε ο εισαγγελέας υπάρχει κίνδυνος «οι μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να απαντά ότι «υπάρχει κίνδυνος να κίνδυνος να στείλουν οι Καταριανοί στρατεύματα για να καταλάβουν τις Βρυξέλλες και να μπορέσουν να απαγάγουν την κυρία Καϊλή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline