Τρίτη 23 Απριλίου 2024  18:16:40

Προτιμά να καταργηθούν 2 Υπουργεία

Μπορεί να το συζητούσε σοβαρά κανείς. Τουλάχιστον την κατάργηση του άλλοτε κραταιού υπουργείου Προεδρίας, του οποίου τις περισσότερες εξουσίες στον συντονισμό των υπουργείων έχει ο υπουργός Επικρατείας, Δ. Σταμάτης, ο λεγόμενος «παρά τω Πρωθυπουργώ».

Ο λόγος για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τον βαρύγδουπο τίτλο και με μόνη αρμοδιότητα τον συντονισμό των απολύσεων στον Κρατικό και αυτοδιοικητικό Τομέα. Αλλά και πρόταση κατάργησης του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης από βορειοελλαδίτη βουλευτή, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλο (βουλευτή Κοζάνης).

Απρόσμενη πρόταση αλλά έγινε προκειμένου να μυν καταργηθεί η Δημοτική Αστυνομία με τις μετακινήσεις μάλλον παρά απολύσεις τελικά των 2.500 στελεχών στους μεγάλους Δήμους. Άλλοι δεν αντέχουν καμιά απόλυση στο Κράτος άλλος - όπως ο παλαιός δήμαρχος Κοζάνης Π. Κουκουλόπουλος- δεν αντέχουν ούτε μια απόλυση πρώτα στην Αυτοδιοίκηση. Να καταργηθούν δύο Υπουργεία μάλιστα.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline