Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:13:53

Μπερλουσκόνι εναντίον Ναπολιτάνο για την δικαστική υπόθεση

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε τηλεφωνική συνομιλία με βουλευτή του, που μεταδόθηκε από το ιδιωτικό κανάλι La 7, ακούγεται να κατηγορεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτιο Ναπολιτάνο, για αθέμιτη ανάμειξη στην διαδικασία που οδήγησε στην οριστική καταδίκη του από τον 'Αρειο Πάγο. Η υπόθεση αφορά την αγοραπωλησία του εκδοτικού οίκου Μονταντόρι.

«Μου είπαν ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τηλεφώνησε για να του ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση, πριν την δημοσιοποίησή της. Μου ανέφεραν, επίσης, ότι ζήτησε από τους δικαστές να παρατείνουν την συνεδρίασή τους», ακούγεται να λέει ο Μπερλουσκόνι, σε τηλεφωνική του συνομιλία, ενώ βρίσκεται σε τηλεοπτικό στούντιο της τηλεόρασης της La 7.

Η ιταλική προεδρία της Δημοκρατίας αντικρούει τις κατηγορίες αυτές ως «παραληρηματικές», ενώ το κεντροαριστερό «Δημοκρατικό Κόμμα», εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline