Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:12:01

«Μαζεύουμε τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ»

«Δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Π. Λαφαζάνης σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra.gr, στο Cine Κεραμεικός Καταδικάζοντας τις έως τώρα προσχωρήσεις και συνεργατικές με διάφορους παλαιοπασόκους, συνδικαλιστές, πολιτευτές και βουλευτές.

 

Τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε ο κ. Λαφαζάνης σημειώνοντας πως οι εκλογές δεν κερδίζονται με γκάλοπ και πρόσθεσε πως «για να κερδίσεις τις εκλογές πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα». «Πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές σε συνειδήσεις μέσα στην κοινωνία», υπογράμμισε.

«Και εδώ έχουμε ένα μεγάλο έλλειμμα», σημείωσε ενώ προηγουμένως είχε αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι στο μάτι του κυκλώνα, όχι γιατί έχει μία αρχαία ιστορία και παράδοση, αλλά γιατί οι συνθήκες και οι καταστάσεις το φέρανε.

Επίσης προέβλεψε πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας, πως τώρα αρχίζουν οι μεγάλοι πονοκέφαλοι και κάλεσε την Αριστερά «να αποφύγουμε τη νέα Βάρκιζα, όμως για να αποφύγουμε τη νέα Βάρκιζα, πρέπει πρώτα να αποφύγουμε το Λίβανο και να αποφύγουμε την Γκαζέτα».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline