Σάββατο 20 Απριλίου 2024  01:36:24

Φαντάζεται νίκη κατά της Μέρκελ

Όντως, υποψήφιος όλης της ακραίας Αριστεράς στην ΕΕ ο Αλέξης Τσίπρας στις Ευρωεκλογές. Με υποστήριξη από κομμουνιστικά ή πρώην κομμουνιστικά κόμματα. Φθαρμένα, περιορισμένης εμβέλειας.

Με εξαίρεση το Αριστερό Κόμμα Γερμανίας. Γενικός υποψήφιος λοιπόν θέλει να δείξει ο Αλεξ. Τσίπρας ότι ενδιαφέρεται γενικά, ευρύτερα, όχι μόνο για την Ελλάδα. Έτσι, επιδίδεται σε υπερβολές, μεγαλόστομες, υπερβολικές. Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Ιταλία ζήτησε την επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους μας στην ΕΕ «όχι μόνο του Ελληνικού προγράμματος λιτότητας, αλλά ΟΛΗΣ, της συνολικής ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Όπως και η ρήση του ότι θέλει να ανατρέψει την πολιτική της Άγκελας Μέρκελ σε όλη ην Ευρώπη. Με τι; Με το 5-6% γενικό ποσοστό του Αριστερού κόμματος, σε όλη την ΕΕ; Υπερβολές αχρείαστες. Αντίθετα ο κομματικός χώρος της Μέρκελ, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (στον οποίο ανήκει και η ΝΔ) προβλέπεται να συγκεντρώσει πενταπλάσια, τουλάχιστον, ποσοστά σε πολλές χώρες και πάλι πρωτιές.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline