Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:45:21

Κοπελούζος και PRIME ΜΕDIA

Μικρά, ευέλικτα οργανωτικά σχήματα και άμεση ανάμιξη και εποπτεία το μυστικό της επιτυχίας του Χρήστου Κοπελούζου στις δουλειές, που δημιουργεί. Κυρίως στους χώρους των ΜΜΕ, του τουρισμού, των νέων τεχνολογιών.

Χαρακτηριστική η περίπτωση της εταιρείας «PRIME ΜΕDIA, MEΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

α) Χρήστος Κοπελούζος του Δημητρίου και της Κυριακής, γεννημένου στην Αθήνα, το έτος 1979, Έλληνας υπήκοος, επιχειρηματία, κατοίκου Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας, αριθμός 209,, Πρόεδρος.

β) Γεώργιος Βήλος του Αθανασίου και της Μαρίας, γεννημένου στην Αθήνα το έτος 1976, Έλληνας υπήκοος, ιδιωτικού υπαλλήλου, κατοίκου Χαλανδρίου Αττικής, οδός Βασ. Γεωργίου αρ. 37, Αντιπρόεδρος.
γ) Αθανάσιος Μουζάκης του Σπυρίδωνος και της Αικατερίνης, γεννημένου στην Αθήνα το έτος 1967, Έλληνας υπήκοος, ιδιωτικού υπαλλήλου, κατοίκου Βριλησσίων, οδός Θράκης αρ. 27 , Διευθύνων Σύμβουλος.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε την άσκηση όλων των εκ του άρθρου 28 του καταστατικού δικαιωμάτων του διοικήσεως, διαχειρίσεως και εκπροσωπήσεως στους Χρήστο Κοπελούζο, Πρόεδρο και Αθανάσιο Μουζάκη, Διευθύνων Σύμβουλο, οι οποίοι από κοινού ή ξεχωριστά ο καθένας, με μόνη την υπογραφή τους κάτω από την εταιρική επωνυμία, δεσμεύουν την εταιρεία σε όλες τις σχέσεις και συναλλαγές της απεριόριστα (δικαστικά ή εξώδικα) ενώπιον οιουδήποτε τρίτου.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline