Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:04:26

Νέες μπαρούφες Βαρουφάκη για CIA- Τρόικα

Υπερβολές βλαπτικές για τη χώρα ,που δεν πείθουν. Αλλεπάλληλες τον τελευταίο καιρό ώστε ενισχύουν την εικόνα του γραφικού για τους επικριτές του Έλληνα υπουργού.

Με τα βασανιστήρια της CIA συγκρίνει τις ενέργειες της τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και επιμένει στο αίτημά του για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

«Και στη CIA υπήρξαν πολύ καλοί άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στη θέλησή τους στο waterboarding και οι οποίοι για αυτό τον λόγο βρέθηκαν σε τρομακτικό ηθικό δίλημμα» δηλώνει ο κ. Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο.

«Ο καθένας γνωρίζει ότι η Ελλάδα χωρίς ένα νέο συμβόλαιο δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει το τωρινό βάρος χρέους. Καταλαβαίνω ότι η γερμανική κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τις λέξεις "κούρεμα χρέους".

Στην πραγματικότητα όμως αυτό θα ήταν καλύτερο και στο τέλος για τους πιστωτές μάλιστα και οικονομικότερο από ό,τι μια επιμήκυνση των δανείων» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline