Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:24:20

Η Όλγα στο στόχαστρο

Έφυγε από υπουργός Τουρισμού και πολλά έντυπα και ιστοσελίδες που την αποθέωναν για το αποκαλυπτικό μπούστο της (κι όχι για το έργο της) ή τις ιδέες της, τη λησμόνησαν.

Άλλα της ασκούν κριτική, σκληρή και άδικη. Όμως στα ΝΕΑ, άλλοτε δοξαστικά προς την πρώην υπουργό που ήλθε πρώτη στις εκλογές στην Α ´ Αθηνών, είναι έντονα απαξιωτικά. Σχεδόν μηδενιστικό άρθρο για την πρώτη και μόνη υπουργική της θητεία και τον όλο πολιτικό της απολογισμό. Το υπογράφει ο Μιχάλης Τσιτντσίνης και λέει μεταξύ άλλων.

"Όλοι οι πολιτικοί χώροι είναι υποτελείς στο δίκαιο του αίματος. Πουθενά. Όμως οι βαρονίες δεν είναι τόσο ισχυρές όσο στη συντηρητική παράταξη. Προϊόν αυτής της παράδοσης, η Κεφαλογιάννη κληρονόμησε πρώτα την πατρική έδρα στο Ρέθυμνο. Και όταν η μάχη στη μικρή περιφέρεια έγινε αμφίρροπη, μετακόμισε από τα άγρια Ζωνιανά στο εύκρατο Κολωνάκι.

Η πρωτιά της στην Α' Αθηνών στις τελευταίες εκλογές ήρθε χωρίς κόπο. Στο υπουργείο Τουρισμού δεν πρωτοτύπησε. Απλώς τελειοποίησε την τακτική των προηγουμένων: έκανε καμπάνια τουριστικής προβολής για εσωτερική κατανάλωση- με διαφημιστικά τρικ που έμοιαζαν να απευθύνονται περισσότερο στην Ελλάδα, παρά στις αγορές για τις οποίες προορίζονταν. Και, βεβαίως, με χαμογελαστά στιγμιότυπα πλάϊ σε σταρ του Χόλιγουντ, ιδανικά για προεκλογική χρήση".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline