Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  17:03:12

Η Ζωή όλο υποσχέσεις

Καλύτερα να κάνει κράτη στις υποσχέσεις και εξαγγελθείσες της η νέα πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Διότι η καλή λειτουργία της Βουλής οφείλεται στην καλή λειτουργία της Κυβέρνησης και της κάθε κοινοβουλευτικής ομάδας, με πρώτη εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι βέβαιο - έτσι μάλιστα κομματική, όπως φάνηκε να θέλει να είναι από τα πρώτα της δείγματα- ότι και τροπολογίες θα δεχθεί και προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Ήδη λ.χ. πέρασαν τόσες ημέρες και δεν έχουν συγκροτηθεί οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, πράγμα που σημαίνει αδυναμία για νομοθετικό έργο.

Ήδη, καθυστέρησε σοβαρά η διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, κι ας ήταν πρώτο καθήκον της νέας Βουλής, πριν ακόμα από την εκλογή Προεδρείου και τις Προγραμματικές Δηλώσεις. Ούτε νέα εποχή έχουμε, ούτε ιστορική εποχή. Έτσι, καλό θα είναι η νέα Πρόεδρος να είναι επιφυλακτική στο ότι θα ελέγχει τις κανονικές παρουσίες των βουλευτών και τις περικοπές στους μισθούς των κοπανατζίδων βουλευτών. Τα έχουμε ξανακάνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline