Σάββατο 20 Απριλίου 2024  06:27:22

«Η Κυβέρνηση πάει επιθετικά. Σε καλό να τους βγει...»

Ερωτηθείς για την ενασχόληση με την πολιτική και τη ΝΔ, ο Γιάννης Ιωαννίδης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής απάντησε: "Κανένας δεν μας έχει πει τον άλλον δρόμο για το Μνημόνιο. Δεν υπάρχει καμία λέξη που αρχίζει από αντί.

Τι λέει η κυβέρνηση σήμερα. Να ονομάσουμε γέφυρα το μνημόνιο. Εγώ τι πρέπει να είμαι η αντι-γέφυρα; Ποιος δεν θέλει να δώσει στους συνταξιούχους;. Εγώ δέχομαι όποιον άλλον δρόμο μου πει κάποιος"

"Δεν φοράτε γραβάτα... στηρίζετε ΣΥΡΙΖΑ?" ρώτησε σε άλλο σημείο αναγνώστης, για να απαντήσει ο κ. Ιωαννίδης.
"Αυτή η κυβέρνηση πήγε επιθετικά. Μακάρι να μας βγει. Εδώ ήρθα χωρίς γραβάτα γιατί αρμόζει στην περίπτωση. Με τον Βαρουφάκη που πήγε χωρίς γραβάτα στην Ευρώπη διαφωνώ".

Ακόμη, ερωτηθείς για το τι έκανε ο ίδιος, για να παταχθεί η βία στα γήπεδα, από τα πόστα που υπηρέτησε και να μην φτάσουν στην απαξιωτική κατάντια των αθλημάτων, με πρώτη αιτία και λόγο τη βία στα γήπεδα, είπε:

"Ο Ιωαννίδης έχει πληρώσει 10 εκ. για να υπάρχουν κάμερες παντού αλλά και να ξέρουμε σε ποια θέση κάθεται ο καθένας. Στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που είναι η δική σου δουλειά. Εγώ τη δική μου δουλειά την έκανα. Τους έδωσα τα εργαλεία, ας τα λειτουργήσουν".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline