Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  09:21:15

"Ατύχημα για τον Πρωθυπουργό"

Στο απυρόβλητο πολλές φορές ο Πρωθυπουργός, αν και έγκυρες πληροφορίες επιμένουν πως τίποτε δεν γίνεται χωρίς παρακολούθηση ή έγκριση από το Μαξίμου.

Ο αποπεμφθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρης Χατζάκης κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό Πολιτισμού Νίκ. Ξυδάκη ότι μεθόδευσε τη δίωξη του, άδικη και παράνομη και εξελίσσεται σε " ατύχημα για τον Πρωθυπουργό". Με την έννοια ότι θα του προκαλέσει ιδιαίτερο, βαρύ πολιτικό κόστος. Τι άλλο είπε;

"Ο κ. Ξυδάκης έδρασε στο κενό που δημιουργήθηκε όταν ο Πρωθυπουργός ήταν απασχολημένος σε μεγάλα εθνικά θέματα". Μάλλον αυταπάτες. Γιατί ο κ. Χατζάκης και ανοικτή επιστολή έστειλε στον Πρωθυπουργό για το όλο θέμα και η διαδικασία της αποπομπής του γνώρισε αρκετή δημοσιότητα. Τα περισσότερα ΜΜΕ μίλησαν για παράνομη και χονδροειδή πράξη του υπουργού, μετά το θάψιμο της υπόθεσης της Αμφίπολης και όσα δήλωσε και γι αυτό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline