Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:21:47

Τασούλας ειρωνικός κατά Καμμένου

Πατά τις προσφορές του δεν τον υπολογίζουν στην Ουάσιγκτων. Τους έχει εκνευρίσει η συμπόρευση των ΑΝΕΛ με τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους τρομοκράτες και στη Ρωσία.

Ο Συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Τασούλας, σχετικά με τη ματαίωση της συνάντησης του Π. Καμμένου με τον Αμερικανό ομόλογό του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου όπως προανήγγειλε, να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, χωρίς όμως να είχε σιγουρέψει, όπως φαίνεται, τη συνάντηση!

Πληροφορούμεθα ότι ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ δεν θα ευκαιρήσει να συναντήσει τον κ. Καμμένο , παρά τις ... γενναιόδωρες προσφορές του τελευταίου για παραχωρήσεις βάσεων, επισκευές αεροσκαφών ύψους 500 εκ. δολαρίων και εκμετάλλευσης του 30% των μελλοντικών κοιτασμάτων πετρελαίου.
Λυπούμαστε πραγματικά για αυτή την εξέλιξη, που δείχνει, πως τόσο σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σπατάλησε τόσο κεφάλαιο αξιοπιστίας της χώρας μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline