Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρ. Λαζαρίδης: «Νέοι φόροι οι αυξήσεις στο ΦΠΑ»

Καλή και πειστική εμφάνιση, με γερά επιχειρήματα. Στην εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει σκληρά μέτρα, προέβη ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε ελλείμματα και άφησε πλεονάσματα επισημαίνοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση θα προχωρούσε μόνο σε ένα νέο μέτρο, αυτό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, ό,τι οφέλη υπάρξουν από τη μη μείωση των επικουρικών συντάξεων θα εξαφανιστούν από τις αυξήσεις που θα υπάρξουν στα τρόφιμα με την αύξηση του ΦΠΑ.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε ως τη μεγάλη εφεδρεία του τόπου τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο είπε πως θα πρέπει να παραμείνει ενεργός και τόνισε πως είναι ο μόνος αρχηγός που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο τις κέρδισε. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε κατά της διεξαγωγής συνεδρίου καθώς, όπως είπε, το κόμμα θα μπει σε εσωστρέφεια, ενώ άσκησε κριτική στη Ντόρα Μπακογιάννη για τη δήλωσή της ότι χωρίς συμφωνία αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπήρχε έλεγχος στη διακίνηση κεφαλαίων.

Σχετικά Άρθρα