Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:27:06

Ο Βαρουφάκης σε ρόλο πυρπολητή

Από ελάχιστες έως μηδενικές είναι οι ελπίδες για οριστική συμφωνία στο EUROGROUP της Πέμπτης αλλά και στη συνέχεια. Όλοι προβλέπουν ως πιθανή ημερομηνία τα τέλη Ιουνίου, δηλαδή μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις 26 Ιουνίου.

Κι όλα αυτά, γιατί οι λεγόμενες " τεχνικές συζητήσεις" έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και οι διαφορές που παραμένουν μπορεί να κλείσουν μόνο με πολιτική συμφωνία, την οποία προσπαθούν να αποφύγουν οι δανειστές. Με πρώτη τη ρύθμιση για το Δημόσιο Χρέος ή την στρατηγική θέση της χώρας μας.

Ελάχιστες λοιπόν ελπίδες για συντομότερη συμφωνία στο EYROGROUP, όπου τη χώρα θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο παραγκωνισμένος από τις διαπραγματεύσεις για συμφωνία. Γι αυτό παίζει το ρόλο του πυρπολητή με συνεχώς και πιο αυστηρές κρίσεις για τους δανειστές και εταίρους μας. Με συνθήματα και λαϊκισμούς. Οπαδός της ρήξης και της σύγκρουσης. Όσο καιρό θα παραμείνει Υπουργός με αυτή την τακτική.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline