Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  01:33:29

Η δοκιμασία για τον Πρόεδρο

Τα πρώτα σχόλια, αρνητικά, έχουν αρχίσει. Μεγάλη η δοκιμασία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αυτό τον καιρό. Γιατί η Κυβέρνηση τον οδηγεί στα ακραία όρια του λειτουργήματος του με το Δημοψήφισμα.

Μια επιλογή, η οποία θέτει σοβαρά θέματα Δημοκρατίας, σεβασμού στην ευρωπαϊκή μας παράδοση και στα ζητήματα διαδικασιών. Γιατί - όπως παρατηρούσαν ξένοι διπλωμάτες- ποιά σοβαρή ενημέρωση του Λαού μπορεί να γίνει μέσα σε πέντε ημέρες, ποιά σοβαρή προετοιμασία του Κράτους και ποιά σοβαρή ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα κόμματα; Καμιά αντίδραση ή διόρθωση για όλα αυτά. Κινδυνεύει να χάσει πολύ σε αποδοχή λαϊκή και σε αξιοπιστία ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με γελοιότητες από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι υπάρχει στην " θεσμική επαγρύπνηση και εγρήγορση", επειδή στις......4 η ώρα το πρωί πήγε στον κ. Παυλόπουλου το πρακτικό της ψηφοφορίας της Ολομέλειας της Βουλής. Λες και δεν υπήρχε κατάλληλος χρόνος την Κυριακή για λίγο αργότερα. Τέτοια πίεση χρόνου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline