Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:25:13

Δικαίωση Ντόρας - Άδωνη

Αντιμετώπισαν και οι δύο πριν τρεις εβδομάδες τον χλευασμό και την πολεμική από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με πρώτους τον θλιβερό κυβερνητικό εκπρόσωπο Σακελλαρίδη ως τον ογκόλιθο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Φίλη. Πρώτη, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε προβλέψει ότι θα υπάρξει capital control εάν δεν πληρωθεί η δόση στο Δ.Ν.Τ και κλυδωνιστεί η οικονομική θέση της χώρας διεθνώς.

Πράγμα το οποίο συνέβη. Ακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόβλεψε πως αδυναμία να πληρώσουμε τη δόση του Δ.Ν.Τ θα έχουμε - όπως πρόβλεψε και η Ντόρα Μπακογιάννη - θα οδηγούμαστε αναγκαστικά στο κλείσιμο των Τραπεζών, σε στέρηση της ρευστότητας.

Και επιπλέον κατά τον Γεωργιάδη σε έλεγχο των αποταμιεύσεων κάθε Έλληνα, καταδίκη η οποία συμβαίνει. Δυστυχώς. Τότε, πριν ένα μήνα, εισέπρατταν ειρωνικές δηλώσεις από του Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιωθούν απολύτως σε όσα προειδοποιούσαν τους επιπόλαιους κυβερνώντες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline