Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π.Τατούλης- Νικ. Δένδιας- Μάκης Βορίδης: Πρώτοι υποψήφιοι

Στην «πρώτη γραμμή» της διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ δήλωσε πως βρίσκεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε γραπτή δήλωσή του για τις εξελίξεις που πυροδότησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Επίσης ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, βουλευτής στη Β Αθηνών και ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής. Ο κ.Δένδιας έχει εκδηλώσει αυτό το ενδιαφέρον από παλαιά ο κ.Βορίδης το γνωστοποίησε χθες στην εκπομπή Γιώργου Παπαδάκη. Πάντα παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Ευρυπίδη Στυλιανίδη και αμφίβολο είναι πλέον το ενδιαφέρον της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή» επισήμανε.

Επιπλέον, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανέφερε ότι «δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».