Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:36:07

Ο Γ. Βαρουφάκης στο περιθώριο

Βεβαίως και ο Λαός κρίνει κάποτε επιπόλαια, άκριτα. Εδώ σε ρεκόρ ψήφων στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Α' Αθηνών και στον Γιάννη Βαρουφάκη στη Β' Αθηνών.

Επιπόλαια επίσης αντιμετώπισε την αντίθεση τόσο υψηλών και δύσκολων αξιωμάτων, στις προδιαγραφές των οποίων δεν ανταποκρίθηκαν και οι δύο. Καταστροφικά είναι τα αποτελέσματα της δήθεν σκληρής (και άναρχης) διαπραγμάτευσης του κ. Βαρουφάκη, με τρομακτικές ζημιές στις Τράπεζες, στις συντάξεις, στην οικονομία γενικότερα. Από τις επιχειρήσεις έως τον Τουρισμό.

Ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα. Θα ήταν ολέθριο σφάλμα για τους επιπόλαιους Έλληνες να λησμονήσουν τη θλιβερή περίοδο Υπουργίας του κ. Βαρουφάκη και να μη διδαχθούν από τα σφάλματα της. Και μάλιστα από ένα υπουργό Οικονομικών τόσο σκληρό και άτεγκτο προς τις προηγούμενες Κυβερνήσεις. Χωρίς να κάνουν τα δικά τους ολέθρια και επώδυνα λάθη προς εταίρους και δανειστές. Ας μείνει λοιπόν στο περιθώριο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline